Gå til hovedindhold

Om Aarhus Lytter

Aarhus Lytter er et podcastunivers til borgerne i Aarhus. Vi går i dybden med emner, der er vigtige for borgerne i Aarhus, og klæder dig på til at tage aktiv del i fællesskabet.

 • Læs op

Indhold

  I hver serie af Aarhus Lytter stiller vi skarpt på et aktuelt emne, som er vigtigt for kommunens borgere. Gennem podcasten taler vi med både frivillige ildsjæle, organisationer, erhvervsdrivende, foreninger og helt almindelige aarhusianere.  

  Du kan lytte til følgende serier af Aarhus Lytter:

  • I 'Aarhus Lytter – Dig og Fællesskabet' undersøger tendenser og temaer fra det aarhusianske civilsamfund.
  • I 'Aarhus Lytter – Et sted til fælles' dykker vi ned i det, vi har til fælles – Aarhus. Her kan du høre fortællinger om mennesker og steder i Aarhus Kommune.
  • I 'Aarhus Lytter – Klima i ørene' forsøger vi at blive klogere på hvordan vi i fællesskab kan blive inspireret til handling i den grønne omstilling. 
  • I 'Aarhus Lytter – Er du tryg?' dykker vi ned i unges største utrygheder, og undersøger hvorfor flere og flere unge føler sig utrygge.
  • I 'Aarhus Lytter – Vores stemme' kan du blive klogere på demokrati og politik i både et kommunalt, regionalt og nationalt perspektiv.
  • 'Aarhus Lytter – I en coronatid' kan du høre fortællinger fra et coronaramt Aarhus. I serien fortæller fagfolk, erhvervsdrivende og aarhusianske borgere om livet under coronanedlukninger.

  Har du emner eller temaer som du gerne vil have os til at tage op? Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv endelig til os på aarhuslytter@aarhus.dk eller find os på Instagram som @aarhuslytter

  Her på hjemmesiden kan du finde mere end 75 episoder af Aarhus Lytter, men du kan også finde Aarhus Lytter på din favorit podcasttjeneste. Aarhus Lytter findes på  Apple Podcasts og Spotify.